Svit Tepla | информация о компании по производству и продаже отопительного оборудования
Київський шлях, 117 Київська обл., Велика Олександрівка 08320
+380673444434 info@svit-tepla.ua Пн.-Пт 08:00- 17:00
Київський шлях, 117 Київська обл., Велика Олександрівка 08320
+380673444434 info@svit-tepla.ua Пн.-Пт 08:00- 17:00
+38 (067) 344-44-34
RU

Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І ЗАХИСТИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ Загальні положення Управління даними https://svit-tepla.ua/ (далі – «Сайт») здійснюється Svit Tepla, юридичною особою, зареєстрованою та чинною відповідно до вимог законодавства України (далі – «Компанія»). Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі - «Політика») встановлює порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види персональних даних, що збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас щодо практики захисту персональних даних. Збір та використання персональних даних Власником та розпорядником персональних даних користувачів Сайту є Svit Tepla. При використанні користувачем сервісів Сайту Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме: - даних, які надає користувач як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами; файлів cookie; - ір-адреси; - параметрів та налаштувань інтернет-браузерів (User – agent). Компанія збирає лише ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я та прізвище, логін та пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать тощо), які свідомо та добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних з метою використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої у цій Політиці метою їх обробки. Компанія не збирає будь-яку інформацію, щодо опрацювання якої законодавством встановлено певні вимоги, як то інформацію про расове чи етнічне походження, про політичні, релігійні чи світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину чи засудження до кримінального. покарання, а також дані щодо здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (згідно зі статтею 7 Закону України «Про захист персональних даних»).